Gépparkunk az összes, nem ipari környezetet igénylő varrásigényt ki tudják elégíteni. Modern technológiákat alkalmazunk, Megoldásainkban is az innovációt preferáljuk..

Varrás

Akár logóról, akár mintáról van szó, nálunk hamarosan tudsz hímezni hímzőgéppel, kézzel, különféle keretekkel és állvánnyal. 

Hímzés

Szabászasztalunk a stúdió lelke, a munkafolyamatok alapja. Nagy asztalunkon több rétegben tudsz anyagokat felteríteni, illetve eszközeinkkel ki is tudod vágni.  

Szabászat

Vágógépünk alkalmas arra, hogy kisebb alkatrészeket, mintákat precízen és gyorsan vágjunk ki textilből, kartonból, balsafából és megannyi más anyagból.

Vágás

Kötés

Kötőgépünkkel különféle kelméket tudsz készíteni. Mintás, intarziás, dupla falú, a Toyota kötőgéppel egészen különleges technikákat tudsz kipróbálni.  

Szövés

Hamarosan megérkezik a stúdióba a négy nyüstös szövőszékünk, amit már tűkön ülve várunk, hogy tudjunk csodás sálakat, szöveteket készíteni.  

Prezentálás

Amennyiben egy professzionális, szép, könnyen elérhető helyszínre van szükséged prezentációdhoz, hatalmas moodboard falunkat,  informatikai megoldásainkat is tudod használni.

Könyvtár

Szakmai könyvtárunk segítséget nyújthat munkádban. Használd bátran könyveinket!.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest