top of page
Molyoló

Jelenleg nincs meghírdetett oktatásunk! 
Hamarosan érkezünk valami új dologgal!

Oktatás

Kidolgozott oktatási stratégiával indult a Molyoló, azért, hogy a ruhakészítés iránt érdeklődők olyan helyen tanuljanak és inspirálódjanak, amely szakmailag és emberileg is támogató közegnek számít.

A Molyoló programja egy egyedülálló oktatási terv, melyben különálló modulok elvégzésével, 2-3 év alatt egy átfogó, mély szakmai tudást ad át a jelentkezőknek, akik szeretnének tapasztalt szakemberként elhelyezkedni a ruhaiparban.

Akiknek már van valamennyi tapasztalata/tudása, de érdeklődnek valamelyik téma iránt, be tudnak kapcsolódni, akár csak egy-egy modulra is. Oktatási tervünkben komoly szerepet kap a kritikus gondolkodás és az összefüggésekben való látásmód kialakítása.  Annak érdekében, hogy igazán érdekes és szórakoztató legyen a tanulási folyamat, különböző művészeti/ szakmai irányzatokkal is megismerkedhetnek a tanulók. Törekszünk arra, hogy innovatív és maradéktalan legyen a tanulási élmény!

Célunk, hogy a hazai kézművességet és a divatipart összehozzuk, mert hisszük, hogy ez a két terület szoros együttműködésben tud igazán hatékony lenni, ezért nagy szerepet kap nálunk sok hagyományos technika. 

bottom of page